За нас

Се наоѓаме на 150 метри од брегот на Охридското езеро и на 1 километар од центарот на Охрид, градот со богато природно, културно и историско наследтсво. Исто така и аеродромот Св. Апостол Павле се наоѓа на оддалеченост од 11 километри.

Free Wi-fi

Air conditioner

TV / Flat TV /Satellite channels

Refrigiretor

Bathroom amenities